Vind de slimste manier van reizen voor jou

Overslaan, laat mij alle slimme opties zien

Bedrijventerrein Liesbosch bereikbaar met deelfiets

Om de Galecopperbrug ook in de toekomst veilig te houden, voert Rijkswaterstaat onderhoud uit. Om hinder te mijden kan je gebruik maken van reisalternatieven in de buurt. In samenwerking met de bedrijven op De Liesbosch en Papendorp en de gemeente Nieuwegein en Utrecht heeft Goedopweg diverse deelhubs met elektrische deelfietsen op de bedrijventerreinen laten plaatsen. Kijk hier voor meer informatie en lopende acties.

Gratis deelmobiliteit uitproberen via Gaiyo

Verkeersverwachtingen.nl helpt jou graag bij het vinden van een slimme reisoptie die bij jouw behoeften past en jou iets kan opleveren. Laat bijvoorbeeld de auto staan en probeer eens deelvervoer rondom de werkzaamheden aan de Thomas à Kempisweg, dat is vaak sneller! Om jou gemakkelijk kennis te laten maken met deelvervoer, geven wij jou €40,- gratis reistegoed voor Gaiyo: één app voor al je vervoer. Om het gratis reistegoed te krijgen, volg de volgende stappen: Download de gratis Gaiyo app en maak een account aan. Klik hier. Laad via deze link jouw €40,- reistegoed* op jouw account. Plan een moment, bijvoorbeeld op dinsdagochtend naar je werk, waarop je het deelvervoer wilt proberen. *Jouw postcode moet binnen het geselecteerde actiegebied vallen.

Gratis OV voor 66-plussers met een krappe beurs

Inwoners van de de provincie Utrecht die 66 jaar of ouder zijn en minder dan 22.200 euro per jaar ontvangen (30.200 euro per jaar met partner), kunnen zich in 2024 aanmelden voor een gratis OV-abonnement voor de bus en tram in de regio Utrecht. Klik hier voor meer informatie.

Goedopweg, ook naar je werk

Wil jij ook slimmer, gezonder en groener reizen naar je werk? Jouw werkgever kan jou hierbij helpen. Via Goedopweg bieden we gratis advies en ondersteuning aan werkgevers. Goedopweg helpt organisaties te onderzoeken hoe hun medewerkers nu reizen en hoe dit slimmer kan. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt! Is dit iets voor jouw werkgever? Stuur deze dan snel door naar: www.goedopweg.nl/werkgevers

Download de Ik Fiets app en word beloond voor elke fietsrit 

Met de Ik fiets app op je smartphone, word je beloond voor je fietskilometers. Download de app via: www.ikfiets.nl, meet automatisch je fietsritten en verdien punten voor elke kilometer. Deze punten verzilver je in de app winkel voor leuke aanbiedingen en prijzen. Ook kun je meedoen aan leuke uitdagingen om bonuspunten te verdienen. Fietsen was nog nooit zo leuk!

Ongebruikte fiets ?

Heb je een ongebruikte fiets in je schuur staan? Klik hier om deze een mooie nieuwe bestemming te geven.