Vind de slimste manier van reizen voor jou

Overslaan, laat mij alle slimme opties zien

P+R Berlijnplein

Berlijnplein 4, 3541 CM Utrecht
P+R Berlijnplein ligt direct naast Leidsche Rijn centrum en de Pathé Utrecht Leidsche Rijn bioscoop. Met de bus reis je in iets minder dan een kwartiertje naar hartje Utrecht. Daar kun je genieten van de gezellige winkelstraatjes, restaurantjes en musea bezoeken. Weten wat er nog meer te zien en te beleven is? Kijk op de website voor een overzicht van alle bezienswaardigheden en evenementen.
620
6,00
6,00
24/7

Openbaar vervoer vanaf P+R Berlijnplein

Met de bus ben je in iets minder dan een kwartier in het centrum van Utrecht. De haltes van bus 73 en 28 liggen naast de parkeerplaats. Bus 28 rijdt elke tien minuten richting Utrecht centrum. Iets verder dan de bushaltes, ongeveer 7 minuten lopen, ligt het treinstation Leidsche Rijn. Vanaf P+R Leidsche Rijn reis je gemakkelijk in enkele minuten met de trein naar Utrecht Centraal of andere stations zoals Utrecht Zuilen en Utrecht Vaartsche Rijn. Houd er wel rekening mee dat een combi kaartje (parkeren + reizen) niet geldig is als vervoersbewijs in de treinen. In de app van ov9292 kun je onder 'Vertrektijden' de mogelijkheden voor openbaar vervoermiddelen in de omgeving en de vertrektijden zien.

Route met de auto naar P+R Berlijnplein

Volg bij het knooppunt Oudenrijn de borden E35/A2 richting Amsterdam. Houdt rechts aan bij de splitsing, ga verder op de afslagen 6-Maarssen en volg de borden N230/Utrecht/Ring A2. Volg de 2e rijstrook van rechts om verder te gaan op de Afslagen 8-Utrecht-Langerak en volg de borden Utrecht-Centrum. Neem de stadsbaan Leidsche Rijn en volg de borden P+R Berlijnplein.

Disclaimer

Verkeersverwachtingen.nl geeft je de informatie over P+R. Wij kunnen helaas geen informatie geven over zaken zoals verloren voorwerpen, kortingen, prijzen etc. Hiervoor willen we je vragen rechtstreeks te schakelen via de onderstaande mail adressen:

– Ov: klantenservice@u-ov.info
– Vragen over P+R/garages: garages@utrecht.nl (denk aan geen korting op het parkeren, vragen over de P+R garages etc.)
– Algemeen mailadres beheerder P+R de uithof: deuithof@p1.nl

Hoe werkt het?

Parkeren in de P+R is zowel voordelig als simpel:

1

Parkeer je auto en bewaar je parkeerticket.

2

Reis je met 2 of meer personen? Koop een U-OV-kaartje bij de automaat. Je reist met maximaal 5 personen op één kaartje. Reis je alleen? Dan reis je voordeliger met je eigen OV-chipkaart.

3

Reis met de U-OV-bus naar het centrum van Utrecht en check in met je U-OV-kaartje of eigen OV-chipkaart. Richting Utrecht Centraal rijden de volgende lijnen: bus 28 en 73.

4

Reis op dezelfde dag met de bus terug naar P+R Berlijnplein (halte station Leidsche Rijn). Je gebruikt vanuit het centrum de volgende lijnen: bus 28 richting Vleuterweide of 73 richting Maarssen station. Check in met je U-OV-kaartje of OV-chipkaart.

5

Reken het parkeren af bij de automaat en scan je U-OV-kaartje of eigen OV-chipkaart voor korting. Let op! Je krijgt alleen korting op parkeren als je laatste check-in in het centrumgebied is.

6

Rijd uit met je parkeerticket.

Kies je ervoor om alleen te parkeren op één van de P+R-locaties, dan kost je dat € 6 per dag.


Let op!

1: De korting op parkeren is 24 uur geldig. Daarna betaal je het normale tarief van € 6,- per 24 uur. 2: Het U-OV-Kaartje, die je bij de automaat hebt gekocht na aankomst, is alleen op de dag van aankomst geldig als vervoersbewijs. Als je later dan de dag van aankomst terug komt bij je auto, dan moet je of een nieuw U-OV-Kaartje kopen, of gebruik maken van je eigen OV-Chipkaart.

P+R's in de buurt

Bekijk andere slimme reisopties

E-bike

  • Je reist snel, flexibel en comfortabel
  • Je huurt of leaset er makkelijk eentje
  • Je ontwijkt elke file

Deelvervoer

  • Je hebt wel de lusten, niet de lasten
  • Het is comfortabel, snel en flexibel
  • Je hebt ruime keuze uit vervoersmiddelen

Hybride werken

  • Je hebt minder of geen reistijd
  • Je staat minder in de file
  • Je bent thuis als er iets bezorgd wordt