Vind de slimste manier van reizen voor jou

Overslaan, laat mij alle slimme opties zien

P+R Westraven

Griffioenlaan 1, 3526 LA Utrecht
Zoek je een parkeerterrein dicht bij het centrum? Dan moet je op P+R Westraven zijn. Je bent vanaf deze P+R in minder dan 15 minuten met de bus of tram zó in hartje centrum Utrecht. Daarnaast ligt P+R Westraven ook nog eens naast een woonboulevard.
1.385
€ 6,00
€ 6,00
24/7

Openbaar vervoer vanaf P+R Westraven

Met de bus ben je in minder dan 15 minuten in hartje centrum Utrecht. Er vertrekt iedere 7 à 10 minuten wel een bus vanaf deze P+R, waarvan buslijn 74 en 77 óf zelfs tramlijn 61 (richting Utrecht) het vaakst voorbij komen. Maar ook wanneer je richting Nieuwegein of IJsselstein reist, kun je gewoon een tram in die richting pakken! Wil je wat meer informatie over de vertrektijden? Kijk dan op www.u-ov.info. Je reist natuurlijk onder de voorwaarden van deze vervoerder. In de app ov9292 kun je onder 'Vertrektijden' de mogelijkheden voor openbaar vervoermiddelen in de omgeving en de vertrektijden zien.

Met de fiets vanaf P+R Westraven

Je kunt op deze P+R ook OV-fietsen huren. De OV-fiets huur je met een OV-chipkaart met fiets abonnement. Er is ook een kleine inpandige fietsenstalling waar plek is voor 30 fietsen.

Route met de auto naar P+R Westraven

Neem op de A12 afslag 17 en volg de borden naar P+R Westraven.

Disclaimer

Verkeersverwachtingen.nl geeft je de informatie over P+R. Wij kunnen helaas geen informatie geven over zaken zoals verloren voorwerpen, kortingen, prijzen etc. Hiervoor willen we je vragen rechtstreeks te schakelen via de onderstaande mail adressen:

– Ov: klantenservice@u-ov.info
– Vragen over P+R/garages: garages@utrecht.nl (denk aan geen korting op het parkeren, vragen over de P+R garages etc.)
– Algemeen mailadres beheerder P+R de uithof: deuithof@p1.nl

Hoe werkt het ?

Parkeren op het terrein van deze P+R is niet alleen voordelig, maar ook erg makkelijk. Sta je geparkeerd op het terrein?

1

Parkeer je auto en bewaar je parkeerticket.

2

Reis je met 2 of meer personen? Koop voor € 4,- een U-OV-kaartje bij de automaat. Je reist met maximaal 5 personen op één kaartje. Reis je alleen? Dan reis je voordeliger met je eigen OV-chipkaart.

3

Reis met de U-OV-bus of tram naar het centrum van Utrecht en check in met je U-OV-kaartje of eigen OV-chipkaart. Richting Utrecht Centraal rijden de volgende lijnen: tram 60 en 61 of bus 74 of 77.

4

Reis op dezelfde dag met de tram of bus terug naar halte P+R Westraven.

5

Reken het parkeren af bij de automaat en scan je U-OV-kaartje of eigen OV-chipkaart voor € 4,- korting op parkeren. Let op! Je krijgt alleen korting op parkeren als je laatste check-in in het centrumgebied is en je je auto niet langer dan 24 uur op de P+R laat staan.

6

Rijd uit met je parkeerticket.

Kies je ervoor om alleen te parkeren op één van de P+R-locaties, dan kost je dat € 6 per dag.


Let op!

1: De korting op parkeren is 24 uur geldig. Daarna betaal je het normale tarief van € 6,- per 24 uur. 2: Het U-OV-Kaartje, die je bij de automaat hebt gekocht na aankomst, is alleen op de dag van aankomst geldig als vervoersbewijs. Als je later dan de dag van aankomst terug komt bij je auto, dan moet je of een nieuw U-OV-Kaartje kopen, of gebruik maken van je eigen OV-Chipkaart.

P+R's in de buurt

Bekijk andere slimme reisopties

E-bike

  • Je reist snel, flexibel en comfortabel
  • Je huurt of leaset er makkelijk eentje
  • Je ontwijkt elke file

Deelvervoer

  • Je hebt wel de lusten, niet de lasten
  • Je hebt ruime keuze uit vervoersmiddelen
  • Het is comfortabel, snel en flexibel

Hybride werken

  • Je hebt minder of geen reistijd
  • Je staat minder in de file
  • Je bent thuis als er iets bezorgd wordt