Vind de slimste manier van reizen voor jou

Overslaan, laat mij alle slimme opties zien

Het met elkaar delen van auto’s en scooters scheelt enorm in ruimte. Waardoor files bijvoorbeeld minder lang worden. En er minder parkeerplekken bezet zijn. Maar het scheelt ook aanzienlijk in de portemonnee. En bovendien zorgen we met het delen van auto’s voor minder CO2 uitstoot. Ook niet onbelangrijk!

Eén app voor al je vervoer

Gaiyo is een gratis app waarmee je al je vervoer kunt plannen, boeken en betalen. Deelauto, e-bike, het OV of e-scooter, het zit er allemaal in. Je vindt de slimste, snelste én schoonste route voor elke reis. En krijgt ook standaard 10% korting op treinkaartjes tijdens daluren, het weekend of op feestdagen!

“Als nieuwe gebruiker in Utrecht kreeg ik 20 gratis minuten voor het gebruik van een TIER deelfiets of -scooter.”

Gaiyo

Gaiyo is een app waarmee je vervoer kunt plannen, boeken en betalen. Één dienst voor al jouw reizen met persoonlijk reisadvies.
Gaiyo toont je alle deelvervoer aanbieders bij jou in de buurt. Het laat  je de locatie én beschikbaarheid zien van bijvoorbeeld; TIER, Felyx, Check, GO Sharing, SHARE NOW, MyWheels, Amber, GreenWheels, Stapp.in, OV-Fiets, GoAbout, Urbee, Donkey Republic, HTM, Haagsche stadsfiets en Cargoroo.

Deelauto’s van Greenwheels

Greenwheels biedt in Nederland maar liefst 2.300 deelauto’s aan. Dus stap maar in. En rijd weg met een deelauto van Greenwheels wanneer je maar wilt. Zo bespaar je op autokosten en je hebt ook geen gedoe meer met onderhoud, parkeren en verzekeringen. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk via de Greenwheels app.

Download de app

Deelauto’s, e-bikes en bakfietsen van Hely

Bij Hely huur je auto’s, e-bikes en bakfietsen heel eenvoudig via één app. In Utrecht vind je Hely op vier locaties. Met je Hely account krijg je toegang tot alle voertuigen in Utrecht en andere steden. Als je je aanmeldt kun je meteen de weg op met een voertuig naar keuze, wanneer je ‘m nodig hebt. Zo reis je flexibel, duurzaam en voordelig! Download de Hely-app en meld je aan.

Deelfietsen en -scooters

TIER Mobility is marktleider op het gebied van deelvervoer. Met 500 e-bikes en 300 e-scooters biedt TIER de mensen in Utrecht een gebruiks- en stadsvriendelijk alternatief om zich mee door de stad te verplaatsen. Probeer ook eens een deel-fiets (0,15 cent per minuut) of -scooter (0,30 cent per minuut) van TIER. Download de tier.app en de rest wijst zich vanzelf.

Elektrische deelbakfietsen van Cargoroo

Cargoroo is de elektrische bakfiets die je in de buurt huurt. Handig als je meer nodig hebt dan een fiets of scooter. Omdat je de kinderen op moet halen. Omdat je dozen en spullen moet vervoeren. Of omdat je met het hockeyteam naar een uitwedstrijd moet. En de keeperstas moet ook mee! Dan is een elektrische bakfiets de ideale oplossing. Zeker nu je ze kunt huren. Cargoroo zorgt dat het goedkoop, makkelijk, milieubewust en eigenlijk heel leuk wordt. Download hier de app.

Download de app

OV-fiets

Een OV-fiets huur je voor het laatste stukje van je reis. Op een treinstation. Voor 4,15 per fiets per 24 uur. Om een OV-fiets te kunnen huren, heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Hierop zet je het gratis OV-fietsabonnement. Heb je een NS Flex abonnement? Dan kan je direct gebruik maken van de OV-fiets. Gratis aanmelden? Huurlocatie zoeken? Meer lezen? Ga naar www.ns.nl/deur-tot-deur/ov-fiets

Eén app voor al je vervoer

Gaiyo is een gratis app waarmee je al je vervoer kunt plannen, boeken en betalen. Deelauto, e-bike, het OV of e-scooter, het zit er allemaal in. Je vindt de slimste, snelste én schoonste route voor elke reis. En krijgt ook standaard 10% korting op treinkaartjes tijdens daluren, het weekend of op feestdagen!