Vind de slimste manier van reizen voor jou

Overslaan, laat mij alle slimme opties zien

Kun je binnendoor naar je bestemming en hoef je niet per se de snelweg op? Spring dan op de fiets. Makkelijk, duurzaam en betaalbaar. Vooral als je least, huurt of deelt. Deelfietsen staan overal in de stad voor je klaar. Ze zijn verkrijgbaar bij P+R’s, OV-knooppunten en bedrijventerreinen. Je kunt er een huren via de app van Gaiyo of direct via de aanbieder. In de app van Gaiyo zie je ook waar de fietsen staan en waar je ze kunt inleveren. Kijk zelf maar.

“Een deelfiets is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook gebruiks- en stadsvriendelijk!”

Gaiyo

Gaiyo is een app waarmee je vervoer kunt plannen, boeken en betalen. Één dienst voor al jouw reizen met persoonlijk reisadvies.
Gaiyo toont je alle deelvervoer aanbieders bij jou in de buurt. Het laat  je de locatie én beschikbaarheid zien van bijvoorbeeld; TIER, Felyx, Check, GO Sharing, SHARE NOW, MyWheels, Amber, GreenWheels, Stapp.in, OV-Fiets, GoAbout, Urbee, Donkey Republic, HTM, Haagsche stadsfiets en Cargoroo.

OV-fiets

Een OV-fiets huur je voor het laatste stukje van je reis. Op een treinstation. Voor 4,15 per fiets per 24 uur. Om een OV-fiets te kunnen huren, heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Hierop zet je het gratis OV-fietsabonnement. Heb je een NS Flex abonnement? Dan kan je direct gebruik maken van de OV-fiets. Gratis aanmelden? Huurlocatie zoeken? Meer lezen? Ga naar www.ns.nl/deur-tot-deur/ov-fiets