Vind de slimste manier van reizen voor jou

Overslaan, laat mij alle slimme opties zien

In juni gaat Rijkswaterstaat Groot Onderhoud uitvoeren op de A12 richting Utrecht tussen Moordrecht en knooppunt Oudenrijn. Dat gaat aanzienlijke hinder en flinke vertraging veroorzaken. Je kan je nu al voorbereiden door mee te doen aan de SlimReizen Challenge! Wij belonen het laten staan van je auto en kiezen voor slimme reisopties of thuiswerken.  

Mijd de A12 en spaar voor mooie beloningen!

Wat is de Slim Reizen Challenge?

De Slim Reizen Challenge is een actie voor reizigers die regelmatig reizen over de A12 tussen Moordrecht en Utrecht. Tijdens de challenge verdien je punten wanneer je thuiswerkt, met het OV reist, of kiest voor slimme reisopties. Je gespaarde punten wissel je eenvoudig in voor mooie beloningen, kortingen, of doneer ze aan een goed doel.

Deelname aan de Slim Reizen Challenge is helemaal gratis! Download de gratis Dumoco+ app hieronder:

Hoe werkt het? 

Je download eerst de gratis beloningsapp Dumoco+. Met de Dumoco+ app houd je eenvoudig je ritten en reisgedrag bij en spaar je ondertussen punten. De punten spaar je door thuis te werken, gebruik te maken van openbaar vervoer of te kiezen voor ander (deel)vervoer. De app biedt ook de mogelijkheid om specifieke verkeerssituaties te melden voor extra punten. Heb je punten gespaard? Dan kun je deze inwisselen voor beloningen, kortingen of doneren aan goede doelen. Meedoen is eenvoudig: 

 1. 1. Download gratis de Dumoco+ app via de Google play store of de Apple app store
 2. 2. Registreer je  
 3. 3. Meld je in de app aan voor challenge Slim Reizen Challenge, regio Rotterdam – Utrecht A12-A16-A20.
 4. 4. Zet ‘Automatisch volgen’ aan
 5. 5. Alle ritten die je maakt worden automatisch geregistreerd door de Dumoco+ app.
 6. 6. Geef daarnaast je thuiswerkdagen aan. 

Voor wie?

De Slim Reizen Challenge is speciaal opgezet voor reizigers die regelmatig reizen over de A12 tussen Moordrecht en Utrecht. Op de onderstaande afbeelding zie je in welke gebied je punten verdient.

Deelname aan de Slim Reizen Challenge levert je veel op:

 • je ontvangt punten die je kunt inwisselen voor beloningen, kortingen of donaties,  
 • je voorkomt vertraging en vaststaan in files, 
 • je bespaart op je reiskosten, 
 • je voorkomt verkeersstress,  
 • je ontvangt updates over de werkzaamheden 
 • je draagt bij aan een lagere CO₂-footprint.  

Deelname voorwaarden

Gebruik van de Dumoco+ app en de Slim Reizen Challenge zijn gratis voor deelnemers. Bij registratie in de Dumoco+ app gaan deelnemers akkoord met de Dumoco+ voorwaarden. Registreer al je ritten en activiteiten met de Dumoco+ app. Met de Dumoco+ app worden al jouw reizen automatisch vastgelegd via GPS tracking. Hiervoor zet je eenmalig ‘automatisch volgen’ aan in de app. Verder hoef je niets te doen. Alle thuiswerkdagen, slimme en duurzame ritten worden automatisch beloond met punten. De algoritmen delen de ritten toe naar soort vervoermiddel. Jij als deelnemer kan deze nog bevestigen of aanpassen op jouw tijdlijn. 

Belangrijk: Dumoco+ vindt de veiligheid van jouw data zeer belangrijk. In het Privacybeleid en Voorwaarden kun je precies lezen wat doen om je data te beschermen. Je persoonlijke data wordt nimmer gedeeld met derden. Deelname is compleet vrijwillig. Je kunt de deelname stoppen en je data laten vernietigen wanneer je dat wilt.

Vragen over de Dumoco+ app? 

Neem dan contact op via klantenservice@dumoco.nl of bel 088-9343406.