Vind de slimste manier van reizen voor jou

Overslaan, laat mij alle slimme opties zien

Thuiswerken is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het kan veel voordelen bieden, voor zowel werknemers als werkgevers. Wij hebben een aantal van deze voordelen voor je op een rij gezet.

1.    Tijdswinst door minder reistijd en files
Als je thuiswerkt, hoef je niet te reizen. Hierdoor houd je tijd over om aan iets anders te besteden.

2.     Verbeterde Werk-privébalans
Thuiswerken maakt het gemakkelijker om je werk en privéleven in balans te houden. Zo kun je bijvoorbeeld meer tijd doorbrengen met je kinderen of tijd inplannen voor een huishoudelijke taak. Dit kan bijdragen aan je algehele welzijn.

3.     Flexibiliteit in Werktijden
Thuiswerken biedt de mogelijkheid om werktijden flexibeler in te richten. Je kunt je werkagenda aanpassen aan persoonlijke verplichtingen, zoals het naar school brengen van kinderen of het bijwonen van afspraken.

4.     Kostenbesparing
Je bespaart op reiskosten en je geeft minder geld uit aan eetgelegenheden buiten de deur. Dit kan op jaarbasis aanzienlijk schelen.

5.     Verbeterde Productiviteit
Je kunt je eigen werkplek inrichten zoals jij dat wil en je hebt geen afleiding van collega’s als je thuiswerkt. Dit kan leiden tot minder onderbrekingen, meer rust en meer productiviteit. 

6.    Gezondere Levensstijl
De tijd die je normaal aan reizen besteedt, kan je gebruiken om te sporten of om een gezonde maaltijd te bereiden.

7.     Betere Milieu-impact
Minder woon-werkverkeer betekent een lagere CO2-uitstoot. Je draagt door thuis te werken dus ook nog eens bij aan het milieu.

Overweeg jij thuis te gaan werken? Of ben je een werkgever die wil weten hoe je thuiswerken kunt implementeren binnen jouw organisatie? Kijk dan op: https://verkeersverwachtingen.nl/reisopties/hybride-werken/