Vind de slimste manier van reizen voor jou

Overslaan, laat mij alle slimme opties zien

Het grote voordeel van thuiswerken is dat je geen reistijd (meer) hebt. Geen files en vertragingen. In principe houd je dus tijd over. Om je kinderen naar school te brengen, koffie te drinken met je partner of een rondje te lopen met de hond. Klinkt aantrekkelijk. En dat is het ook. Maar je wordt natuurlijk ook nog op kantoor verwacht. Zoek daarom, samen met je werkgever en collega’s, naar de ideale combinatie. Werk bijvoorbeeld thuis als het vaststaat op jouw route. En ga naar kantoor als het lekker doorrijdt.

Klik hier voor tips voor thuiswerkers en lees hier meer over een goede en veilige werkplek!

Hieronder vindt je tips voor hybride werken:

  • –  Plan je werkdag: onderzoek en bekijk wat voor jou het beste werkt qua werktijden en welk werk je waar uitvoert. Wellicht vind je het fijn om ’s ochtends jouw mails thuis te lezen en daarna richting kantoor te gaan.
  • –  Ga met jouw team en/of manager in gesprek over spits mijden en communiceer jouw plan. Geef aan wat jouw verwachtingen zijn.
  • –  Zorg voor een rustige werkplek voor de tijd dat je nog niet op kantoor bent. Met een stoel waar je goed op zit.

Meer weten over het implementeren van Hybride werken binnen jouw organisatie? Kijk dan op https://goedopweg.nl/werkgevers

“Als het vaststaat in de ochtendspits stap ik niet in de auto, maar start ik mijn werk op aan de keukentafel. Dat schiet pas op!”