Vind de slimste manier van reizen voor jou

Overslaan, laat mij alle slimme opties zien

Met hybride werken werk je deels vanuit huis en deels vanuit kantoor. Zo kun je later naar kantoor gaan, waardoor je de spits vermijdt, of werk je de hele dag thuis. Hierdoor win je (reis)tijd en draag je direct bij aan een rustiger verkeer. En niet onbelangrijk… Je kunt lunchen met je partner, bent thuis als er een pakketje wordt geleverd, kunt de kinderen naar school brengen, noem het maar op!

Ben je werkgever en wil je meer weten over het implementeren van hybride werken binnen jouw organisatie? Kijk dan op https://goedopweg.nl/werkgevers

Tips voor hybride werken:

  • – Plan je werkdag in. Kijk wat het beste voor jou werkt qua werktijden. Wil je bijvoorbeeld de spits vermijden? Dan kun je in de ochtend bijvoorbeeld je mails vanuit huis doen en ga je daarna richting kantoor.
  • – Ga in gesprek met je manager of team over wat een wenselijke werkwijze is. Spreek bijvoorbeeld af hoe jullie inchecken met elkaar als je thuis werkt.
  • – Zorg thuis voor een geschikte werkplek. Stel je beeldscherm goed af, zorg voor een ergonomische stoel en zorg dat je niet te veel afleiding hebt.

Meer tips? Klik hier voor tips voor thuiswerkers en lees hier meer over een goede en veilige werkplek!

“Als het vaststaat in de ochtendspits stap ik niet in de auto, maar start ik mijn werk op aan de keukentafel. Dat schiet pas op!”