Vind de slimste manier van reizen voor jou

Overslaan, laat mij alle slimme opties zien

P+R station Amersfoort Vathorst

Coulissen, 3829 DR Hooglanderveen
Zoek je een parkeerterrein tegenover het station Amersfoort Vathorst? Dan is P+R aan de Coulissen de ideale parkeerplaats! Je kunt hier gratis parkeren, 24/7. Je bent vanaf deze P+R in amper 4 minuutjes op station Amersfoort centraal en in minder dan een halfuur op Utrecht centraal. Vanaf deze P+R kun je ook in een paar lopen naar Waterwindgebieden genieten van de buitenlucht. Wil je weten wat er allemaal te beleven is in Amersfoort en Utrecht? Kijk dan op https://www.vvvamersfoort.nl/nl of www.bezoek-utrecht.nl voor een overzicht van alle bezienswaardigheden en evenementen om te doen Amersfoort en in Utrecht.
-
€ 0,00
€ 0,00
24/7

Openbaar vervoer vanaf P+R station Amersfoort Vathorst

Met de trein ben je in 30 minuten op Utrecht Centraal en in 8 minuten op Amersfoort centraal. Er is ook een directe trein die je in 55 minuten naar Amsterdam Centraal brengt. Ook kun je hier de OV-fiets pakken en Amersfoort Vathorst op de fiets gaan verkennen! Wil je wat meer informatie over de vertrektijden? Kijk dan op www.u-ov.info of www.9292.nl. Je reist natuurlijk onder de voorwaarden van deze vervoerder.

Met de fiets vanaf P+R station Amersfoort Vathorst

Je kunt op deze P+R ook bij het station Amersfoort Vathorst je OV-fietsen huren. De OV-fiets huur je met een OV-chipkaart met fietsabonnement. Er is ook een onbewaakte fietsenstalling aanwezig op het station.

Route met de auto naar P+R station Amersfoort Vathorst

Neem op de A28 afslag 8a Amersfoort Vathorst en volg de borden naar station Amersfoort Vathorst via de Boerderijenboulervard. Dan rijd je door naar rotonde 9 waar je de ‘Podium’ weg neemt, en dan gelijk de ‘Coulissen’ weg inrijdt. Hieraan is de P+R. De P+R wordt ook aangegeven met borden.

Disclaimer

Verkeersverwachtingen.nl geeft je de informatie over P+R. Wij kunnen helaas geen informatie geven over zaken zoals verloren voorwerpen, kortingen, prijzen etc. Hiervoor willen we je vragen rechtstreeks te schakelen via de onderstaande mail adressen:

– Ov: klantenservice@u-ov.info
– Vragen over P+R/garages: garages@utrecht.nl (denk aan geen korting op het parkeren, vragen over de P+R garages etc.)
– Algemeen mailadres beheerder P+R de uithof: deuithof@p1.nl

Hoe werkt het ?

1

Gewoon naar de P+R rijden

2

Gratis parkeren

3

Genieten van de parkeerplaats!

P+R's in de buurt

Bekijk andere slimme reisopties

E-bike

  • Je reist snel, flexibel en comfortabel
  • Je huurt of leaset er makkelijk eentje
  • Je ontwijkt elke file

Deelvervoer

  • Je hebt wel de lusten, niet de lasten
  • Je hebt ruime keuze uit vervoersmiddelen
  • Het is comfortabel, snel en flexibel

Hybride werken

  • Je hebt minder of geen reistijd
  • Je staat minder in de file
  • Je bent thuis als er iets bezorgd wordt